Spoštovani starši (skrbniki)!

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Šiška (ZPM) je prostovoljna, nevladna, samostojna humanitarna in neprofitna organizacija, ki povezuje društva prijateljev mladine na območju Šiške  in Bežigrada (Mestne občine Ljubljana), ki delajo v dobro otrok, mladostnikov in družin.

Pri ZPM se vsako leto trudimo, da bi v naše prostočasne dejavnosti v času počitnic vključili otroke, ki si omenjenih dejavnosti ne morejo privoščiti. Dejavnosti obsegajo letovanja na morju oz. v gorah, enodnevne izlete in različne tabore.

Sredstva za organiziranje prostočasnih počitniških dejavnosti zbiramo z različnimi akcijami vse šolsko leto. Akcije so še v teku, zato še ne vemo točnega števila otrok, ki bodo lahko koristili brezplačne počitniške dejavnosti. Zaradi lažje organizacije smo se odločili, da po OŠ na našem območju zberemo predhodne izjave staršev otrok, ki po predlogu strokovnih služb sodijo v širši izbor otrok, ki  bi jim brezplačne organizirane dejavnosti še posebno koristile.

V kolikor se strinjate, da vas pokličemo in omogočimo vašemu otroku brezplačno letovanje, izlet oz. tabor, vas prosimo, da izpolnite in podpišete predlog (priložen dopisu) ter ga vrnete svetovalni delavki ali razredniku otroka na vaši šoli čim prej oz. najkasneje do 5. junija 2017.

Opozarjamo vas, da izpolnjen predlog še ne pomeni, da je vaš otrok že izbran za brezplačno počitniško dejavnost. Če bo vaš otrok izbran, vas bomo pravočasno obvestili in poklicali.

Za vse morebitne informacije smo vam na voljo na tel. 01/513 26 60 ali na GSM 051/267 248.

Lepo vas pozdravljamo iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana-Šiška.

Meta Barlič

PREDLOG ZA BREZPLAČANO LETOVANJE

KATALOG ZPM

(Skupno 316 obiskov, današnjih obiskov 3)