Dragi starši, učitelji in učenci,
Miklavžev bazar je v celoti uspel. Skupaj smo ustvarili poseben dogodek, na katerem smo lahko preživeli lepe trenutke ob druženju.
Vsi smo se potrudili in sodelovali, zato je tudi rezultat izjemen:

zbrali smo 2.947,83 eur.

Večino smo zbrali s prodanimi dobitki, izdelki, sladkimi prigrizki in pijačo ter nepozabnimi delavnicami, nekaj pa tudi s prodajo koledarjev in donacijami Fundaciji. To je znesek po odštetih stroških. V imenu Šolskega sklada hvala vsem! To seveda še ni konec naših aktivnosti — začenjamo s prodajo koledarjev v okolici, še vedno pa tudi zbiramo dohodninske obrazce in podpornike Fundacije. O vsem tem boste kmalu dobili obvestila in povabila k sodelovanju.
Lep pozdrav,
Simona Svetec, predsednica UO Šolskega sklada

 

Pridružila se jim je večina staršev in učiteljev. Otvoritev miklavževanja je bila v 3. nadstropju, kjer so učenci pripravili pester kulturni program. Predstavil se je otroški pevski zbor s Pesmico in Iščemo srečo. Učenci izbirnega predmeta ansambelska igra so nastopili na Orffovih inštrumentih s skladbo Rondo. Mladinski pevski zbor se je predstavil s pesmima Ti si ta luč sveta in Pusti Soncu v srce. Program sta povezovala Gašper Jug in Manca Okretič. Vmes pa je nastopila tudi Lara Nina Marinček s pesmijo Na božično noč.

Šola je pokala po šivih, ko so otroci in starši ter celo bivši učenci obiskovali številne delavnice in  s svojimi nakupi izdelkov učencev (voščilnice, čajne svečke, vazelin, pecivo, zapestnice …) prispevali za šolski sklad. Uspešnica letošnjega leta je bila prodaja balzamaov za ustnice, ki so jih izdelali osmošolci. Gotovo najbolj oblegana je bila delavnica presenečenja — hiša strahov. Najlepše je dišalo iz gospodinjske učilnice, kjer so pekli piškote. Kakor vedno je bila dolga vrsta za izdajo dobitkov dobrodelnega srečelova. Na bazarju smo imeli tudi manjšo kavarno, zelo priljubljeno peko palačink in prodajo koledarjev za šolsko fundacijo. Za zabavo so poskrbeli tudi s kolesom sreče in družabnimi igrami v 2. nadstropju.

 

{gallery}/2014-2015/kultura/bazar/{/gallery}

(Skupno 36 obiskov, današnjih obiskov 1)