NEJC IN NEVA – SONATINA (6. a)

NEJC IN NEVA – ORIENTALSKI PLES (6. a)

NIK NA BOBNIH (6. a)

NANA – KMEČKI PLES (7. b)

DANAJ NA VIOLONČELU (6. a)

INYA – SONATINA (6. a)

ENEJ NA FLAVTI (6. a)

SREČA NA VRVICI (Isabella, 5. b)

ISABELLA POJE (5. b)

Dragi učenci!

Doma smo že več kot tri tedne in kot kaže, bomo kar še nekaj časa. Verjamem, da pridno delate naloge, ki vam jih dajo učitelji, pomagate staršem pri kuhanju, se igrate s hišnimi ljubljenčki, ustvarjate, poslušate glasbo, gledate televizijo, igrate igrice, telovadite …  Vem pa, da zelo pogrešate svoje prijatelje in sošolce. Učiteljev verjetno ne preveč 😉

Če dobro pogledate na spletno stran naše šole, boste našli rubriko Učenci učencem. Objavljeni so videoposnetki, kako telovadite, kuhate. Zakaj ne bi objavili tudi posnetkov, kako igrate na inštrumente ali ko pojete? S tem nam boste vsem polepšali dan in na takšen način bomo laže zdržali vse omejitve do vrnitve v šolske klopi.

Zato se obračam na vse tiste, ki znate igrati na inštrumente, in tiste, ki radi pojete – delite svoje muziciranje z nami. Lahko igrate/pojete sami, lahko skupaj z bratom, s sestro ali starši. Pevci si lahko pomagate tako, da pesem, ki jo želite zapeti, poiščete v verziji karaok na kanalu YouTube. Ko vas nekdo snema, pojte ob tej spremljavi, ker vam bo laže.

Nekdo vas naj posname s telefonom, posnetek pa mi potem posredujte na moj elektronski naslov: jerneja.vivod-usen@guest.arnes.si s pomočjo WeTransferja ali Googla Drive. Z veseljem ga bom pogledala in če se boste strinjali, objavila na šolski spletni strani.

Bodite pogumni in pokažite svoj talent!

učiteljica Jerneja

(Skupno 1.033 obiskov, današnjih obiskov 1)