Spoštovani!

Približuje se čas v letu, ki je za naše malčke najbolj magičen. Prejemanje daril, druženje z najbližjimi, veselje, vroča čokolada in še veliko več. 
Vse zgoraj našteto dogajanje v decembru pa seveda povezuje okrašeno božično drevo in zaradi tega smo se v Prostovoljnem gasilskem društvu Zgornja Šiška odločili, da
postavimo prav posebno božično drevo, ki bo krasilo križišče Vodnikove in Šišenske pred našim društvom na Vodnikovi cesti 139.
Ideja se je v društvu rodila leta 2020, ko so otroci vrtca Hans Christian Andersen okrasili tri drevesca pred društvom z okraski, ki so jih izdelali sami. Ideja se je v vmesnem času razvijala in rasla, sedaj pa je čas za izvedbo. Odločili smo se, da postavimo smreko in jo poimenujemo “Smreka otrok Šiške”.
Tu pa potrebujemo vašo pomoč. Gasilci bomo poiskali primerno smreko in jo postavili pred društvo, otroci, ki jih poučujete, pa naj pripravijo okraske, ki bodo krasili smreko. Otroci naj bodo pri ustvarjanju ustvarjalni. Prosimo samo, da so okraski obstojni, saj si želimo, da smreko krasijo ves praznični december.
Okraske bomo na smreko obesili v soboto, 3. 12. 2022, s pričetkom ob 13. uri. Vabimo vse otroke, starše in vzgojitelje, da prinesejo svoje okraske in jih sami obesijo na vrv, ki jo bomo nato gasilci obesili na smreko. Z obešanjem okraskov oz. vrvi bomo začeli ob 17. uri.
Da ne bomo lačni, bodo poskrbeli slastni piškoti, pred mrazom pa nas bodo branili čaj in vroča čokolada za otroke ter kuhano vino za odrasle.

Avtor fotografij: Luka Kotnik

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)