REGIJSKO PRVENSTVO V AKVATLONU, Kodeljevo, 30. 5. 2024

V četrtek, 30. 5. 2024, je na Letnem kopališču Kodeljevo potekalo Prvenstvo Ljubljane v akvatlonu in triatlonu, ki je hkrati štelo tudi za regijsko tekmovanje.

Akvatlonci so imeli odlične pogoje za svoje nastope, saj so nastopali v prečudovitem sončnem vremenu. Naših šest najboljših učencev je tekmovalo odlično.

V kategoriji najmlajših učenk je 1. mesto osvojila Ema Vogrinčič. V kategoriji mlajših učenk je Valentina Gorišek Navarro osvojila 3. mesto. V kategorijah starejših učenk in učencev je Taja Vogrinčič osvojila 6. mesto, Miha Leskovar pa 15. mesto.

Na regijskem tekmovanju je Ema Vogrinčič osvojila 1. mesto, Valentina Gorišek Navarro 5. mesto in Taja Vogrinčič 8. mesto. Vse tri tekmovalke so se uvrstile na državno prvenstvo, ki bo potekalo v torek, 4. 6. 2024, v Brestanici.

Triatlonca sta tekmovanje začela v zelo slabih vremenskih pogojih, saj je močno deževalo in je med tekmovanjem dež prešel v naliv.

Filip Maj Šelih je posamezno osvojil 5. mesto, Ostoj Andželevski pa 11. mesto. Slednji je imel veliko težav z verigo, saj se mu je med tekmovanjem snela s kolesa. Iz bazena se je povzpel kot prvi.

Vsem nastopajočim čestitamo za borbene nastope.

Rezultate si lahko pogledate na:

https://timingljubljana.sirezultati.aspx

(Skupno 218 obiskov, današnjih obiskov 1)