• ZA STARŠE: dr. Aleksander Zadel in Melita Joželj Nose: Vrtec, šola, kariera (tolmačeno v slovenski znakovni jezik) -> kliknite tukaj
  • ZA UČITELJE: Lorena Štemberger, Nadja Jukić, Tina Kariž in Urška Slavec: Inovativni pristop poučevanja: obrnjena učilnica (tolmačeno v SZJ) -> kliknite tukaj
  • ZA OSEBNO RAST: Sandi Kofol: Jaz zaupam, ti zaupaš, mi zaupamo (tolmačeno v SZJ) -> kliknite tukaj
  • ZA POSLOVNI RAZVOJ: dr. Nadya Zhexembayeva (v angleščini) in Ina Kukovič Borovnik: Novi postopki -> kliknite tukaj

Ogled predavanja se začne povprečno 10 minut po začetku predvajanja. Vsako predavanje traja med 45 in 55 minutami. Na koncu (skoraj) vsakega predavanja je tudi pogovor s predavateljem oz. predavateljico. Potrdil o ogledu ne morete več dobiti, še vedno pa lahko nakažete vsaj 5 € vsaki od omenjenih izbranih dobrodelnih organizacij.  

Predavanja so za vas brezplačno na ogled, ker so nam pri izvedbi v letošnji sezoni pomagali mnogi predani posamezniki in družbeno odgovorna podjetja. Srčno upamo, da lahko računamo na vas tudi v 11. sezoni, ki se začne v septembru. Pišite nam, če želite kaj prispevati.

To je naš predzadnji novičnik s predavanji iz lanske sezone. Pripravljamo že novo, ko se bomo po dveh letih srečevali tudi v živo, ne le prek spleta. Poglejte si program tukaj, da si vpišete termine v svoj koledar. Prva priložnost bo že 9. in 10. septembra na sejmu Narava-zdravje na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču).

Veselimo se ponovnega druženja z vami! 

Blanka, Nastja, Diana, Ajda in Špela iz Pozitivne psihologije za boljše življenje

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)