PETEK

Prišel je zadnji dan našega tabora. Po zajtrku smo pospravili sobe in svoje stvari pospravili v potovalke. Sledila je delavnica Elektrika okoli nas. Zabavali smo se z različnimi poizkusi. Za konec delovnega dopoldneva nam je učiteljica pokazala živali, za katere skrbijo v domu. Po kosilu so nam razdelili diplome za sodelovanje na dejavnostih, ki so potekale na taboru. Podelili so nam tudi pohvalo za najbolj urejeno sobo. Polni lepih doživetij smo se odpravili domov v objem naših najdražjih, ki smo jih že zelo pogrešali.

ČETRTEK

Zbudili smo se v krasno sončno jutro. Po zajtrku smo ustvarjali umetnine iz snega. Popoldne smo imeli orientacijski pohod in plezanje. Zvečer pa gremo v disko. Se že veselimo.

SREDA

Dan smo začeli z orientacijo. Sprehodili smo se po bližnji okolici našega Doma in se s pomočjo kompasa orientirali ter poiskali pot nazaj. Sledila je delavnica Lonček kuhaj, kjer smo v sklopu projekta Kuhnapato skuhali kosilo. Naredili smo orehove in skutne štruklje, zelenjavno juho pa so skuhali otroci iz druge šole. Po kosilu in počitku je sledil pohod, ki je trajal celo popoldne. Ker imamo to srečo, da je zapadlo kar nekaj snega, smo si privoščili tudi kepanje. Po večerji pa bomo imeli socialne igre in kviz.

TOREK
Kljub dežju smo se odpravili do žage, kjer smo si ogledali obdelavo lesa. Ko smo se vrnili v dom, so sledile pastirske igre. Po kosilu in počitku je sledilo lokostrelstvo in družabne igre v telovadnici. Zvečer pa bomo imeli ustvarjalno delavnico, kjer bomo naredili maketo iz lesa.

PONEDELJEK
Srečno smo prispeli v dom CŠOD Medved. Ker je bilo res lepo sončno vreme, smo se še pred kosilom odpravili na sprehod po okolici našega doma. Po kosilu nas je čakala delavnica Čarobno vesolje, zvečer pred spanjem pa še pogled v zvezde. Imeli smo se lepo.

(Skupno 717 obiskov, današnjih obiskov 1)