Prvi dan smo spoznali okolico doma Medved. Narava je zelo lepa. Kljub dežju in megli smo se odpravili do Medvedje jame. Medvedov ni bilo, sprehod pa je bil prijeten in zanimiv.

Drugi dan je bil poln dogodivščin. Obiskali smo žago, raziskovali gozd, spoznali stare pastirske igre, se spopadli z ovirami na plezalni steni in ustvarjali v likovni delavnici iz odpadnega lesnega materiala. Dan je minil kot bi mignil.

 

V sredo smo se prebudili v deževni dan. Kljub temu smo opravili veliko zanimivih in prijetnih dejavnosti. Streljali smo z lokom, spoznavali različne vrste energije, se sprehodili po deževnem in meglenem Medvedjem Brdu ter spoznavali vesolje. Večer smo zaključili s prijetnim druženjem. 

V četrtek smo se učili o orientaciji, se orientirali na Medvedkovi poti, spoznali smo male domske živali, večer pa smo zaključili z nastopi skupin in disko plesom. 

In že je tu petek. Dan tradicionalnega slovenskega zajtrka. Med, mleko, maslo in jabolko so nas pričakali že pri zajtrku. Vse o čebelicah in njihovem življenju smo izvedeli v nadaljevanju dopoldneva. Narisali smo panjske končnice. Naredili in spekli pa smo tudi slastne medenjake. 

(Skupno 767 obiskov, današnjih obiskov 1)