EPIDEMIJA COVID-19

Sem Janej iz 8. razreda in pripravljam raziskovalno nalogo Ukrepi ob epidemiji pri nas in drugod. Prosim vas, da rešite anketo, ki jo najdete na:

Starši: https://1ka.arnes.si/a/11968
Učenci: https://1ka.arnes.si/a/11956

Anketa je popolnoma anonimna, zato vas prosim, da odgovarjate čim bolj iskreno.

ŠOLA NA DALJAVO

Sem Alma iz 9. razreda OŠ Riharda Jakopiča iz Ljubljane in pripravljam raziskovalno nalogo Iz prve roke – šola na daljavo. Prosim vas, da rešite anketo, ki jo najdete na https://1ka.arnes.si/solanje. Anketa je popolnoma anonimna, zato vas prosim, da odgovarjate čim bolj iskreno. Namenjena je učencem 7., 8. in 9. razreda. Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo okrog 9 minut (4 strani). 

ENERGIJSKE PIJAČE

Moje ime je Simon Mihačič. Sem učenec 6. razreda in delam raziskovalno nalogo Energijske pijače, ki je dostopna na spletnem naslovu https://www.1ka.si/a/325089. Anketa je anonimna in vam bo vzela od 2 do 5 minut časa. Namenjena je vsem starostnim skupinam.   

SPANJE UČENCEV

Pozdravljen/-a. Sem Tjaša in obiskujem 6. razred. V letošnjem šolskem letu delam raziskovalno nalogo, v kateri raziskujem, ali oblike šolskega pouka vplivajo na spanje učencev. Pripravila sem anketo, ki je dostopna na https://1ka.arnes.si/a/11582. Prosim, da jo rešite učenci 4., 6. in 9. razreda. Hvala.


VSEBNOSTI SLADKORJA V ŽIVILIH

Šestošolca Miha in Gal delava raziskovalno nalogo o  vsebnosti sladkorja v živilih. Prosiva vas, da odgovorite na anketo, ki je dostopna na https://www.1ka.si/a/322251.  Ta je anonimna, za izpolnjevanje pa boste potrebovali približno deset minut časa. Anketa je namenjena vsem starostnim skupinam.


ŠOLSKE UNIFORME: MODNA MUHA ALI NUJNO ZLO

Nia in Zala iz 8. a-razreda delava raziskovalno nalogo z naslovom Šolske uniforme: modna muha ali nujno zlo. Prosiva vas, da odgovorite na vprašanja v anketi, ki je namenjena učencem od 4. do 9. razreda: https://www.1ka.si/a/323326.


SPREMINJANJE BRALNIH NAVAD MED EPIDEMIJO

Alina in Tara iz 6. c-razreda delava raziskovalno nalogo o spreminjanju bralnih navad med epidemijo. Prosiva vas, da odgovorite na vprašalnik https://1ka.arnes.si/a/8536. Anketa je namenjena učencem od 4. do 9. razreda. Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujeva.

(Skupno 639 obiskov, današnjih obiskov 1)