Ponedeljek (28. 3. 2022)-petek (1. 4. 2022)

ČETRTEK
Nadaljevali smo s “piljenjem” svojih zagovorov in jih popoldne predstavili tudi po MS Teams, kakor bodo potekali v prihodnjem tednu. Nismo pozabili na svoje šolske obveznosti. Vreme ni bilo najboljše, zato smo večino dneva preživeli ob delu.

SREDA
Vsi raziskovalci smo uspeli dokončati svoje predstavitve in jih prvič predstaviti svojim kolegom. Kljub kislemu vremenu smo popoldne obiskali tudi najbližjo trgovino in dopolnili svoje “zaloge”. Zvečer smo zopet preživeli delovno kljub daljšemu električnemu mrku.

TOREK
Po zajtrku smo nadaljevali s pripravljanjem svoih predstavitev. Krasen dan smo izkoristili za obisk Tolminskih korit, kjer smo se sprehodili ob sotočju Tolminke in Zadlaščice mimo termalnega izvira, Medvedove glave, Dantejeve jame ter čez Hudičev most. Popoldne smo tudi nadoknadili zamujeno pri pouku in zvečer zopet “pilili” svoje zagovore.

PONEDELJEK
Dopoldne smo prispeli v dom Soča in si uredili sobe. Kmalu so raziskovalci začeli s pripravljanjem predstavitev zagovorov raziskovalnih nalog. Po kosilu smo si ogledali nekaj primerov predstavitev iz preteklih let in začeli ustvarjati svoje. Sledil je kratek “odklop” na sprehodu do sotočja Tolminke in Soče. Raziskovalci niso pozabili pregledati, kaj so pri pouku počeli njihovi sošolci. Po večerji je sledilo še nekaj ur dela za računalniki in nato zaslužen počitek.

(Skupno 775 obiskov, današnjih obiskov 1)