1. DAN

Prvi dan tabora smo si z učenci v dopoldanskem času na kratko ogledali Kranjsko Goro, se razdelili po sobah in si malo oddahnili. V popoldanskem času smo se razdelili v tri skupine. Prva skupina se je odpravila peš do rezervata Zelenci in tam uživala v prečudovitih barvah narave. Druga skupina se je s kolesi odpravila v Planico in se povzpela na velikanko. Tretja skupina pa se je preizkusila v merjenju zbranosti in natančnosti v lokostrelstvu.

2. DAN

Po mirnem nočnem počitku smo tudi današnji dan preživljali po skupinah. Brskali smo po prsti in si ogledovali živali, veslali in se nastavljali soncu na jezeru Jasna, se podali v Triglavski narodni park ter zapolnili dan z nekaterimi aktivnostmi prvega dneva. Na večernem sprehodu smo uživali ob pogledu na zvezdnato nebo, ob jezeru Jasna veselo prepevali Kekčevo pesem in podrobno spoznali legendo o velikem belem kozlu z zlatimi rogovi – Zlatorogu.

 

3. DAN 

V dopoldanskem času smo se vsi skupaj odpravili na daljši pohod v Karavanke. Pot je bila na nekaj mestih strma, kar pa nas ni odvrnilo in smo jo uspešno prehodili. V popoldanskem času smo se odpravili na dejavnosti po skupinah, zvečer pa smo se pomerili v zabavnem kvizu.

 

4. DAN in 5. DAN

Oblačno jutro in nekaj kapelj nas ni prestrašilo. Ponovno smo po skupinah obiskali Triglavski narodni park, gozd in odšli na veslanje. S svojo vnemo smo popoldne priklicali celo sonce in v toplih jesenskih barvah opravili s sprehodom, kolesarjenjem in lokostrelstvom. Zvečer so se po najboljših močeh predstavile sobe in utrujeni od vseh naporov zaspali še pred 10. uro.

Zadnji dan smo se v mešanih skupinah pomerili v orientaciji in v znanju ter pomahali v slovo Kranjski Gori. 

(Skupno 891 obiskov, današnjih obiskov 1)