PETEK, 20. 9. 2019

Zadnji dan smo odšli na sprehod do Strunjana. Najbolj pogumni so še zadnjič skočili v vodo, ostali pa smo uživali v krasnem razgledu. Polni lepih vtisov se vračamo domov.

ČETRTEK, 19. 9. 2019

Zbudili smo se v vetrovno jutro, a to ni pokvarilo našega razpoloženja. Po jutranji telovadbi smo odšli do Pirana, kjer smo najprej kupili še zadnje spominke, nato pa se z ladjico odpeljali do solin.  Popoldne smo ob obali sestavljali mozaike iz barvitih kamnov, v domu pa smo očistili in pripravili odlične školjke. Zvečer smo zaplesali skupaj s partnersko šolo in nato utrujeni odšli k počitku.

SREDA, 18. 9. 2019

Učenci 7. b na taboru neizmerno uživamo. Stkali smo pristne prijateljske vezi in se med seboj še bolj povezali. Danes smo merili temperaturo in zračni tlak, obnovili uporabo kompasa, se igrali različne socialne igre, igrali odbojko, streljali z lokom in spoznavali jezeri v Fiesi. Čas nam čisto prehitro mineva. Se že veselimo jutrišnjih aktivnosti.

TOREK, 17. 9. 2019

Dopoldne smo bili v Piranu, kjer smo spoznali glavne znamenitosti, se posladkali s sladoledom in se nastavili fotografskim aparatom. Popoldne smo odšli na obalo. Preizkusili smo se v supanju in vožnji s kanuji, zvečer pa smo raziskovali priobalni pas in se srečali z našimi osmošolci.

PONEDELJEK, 16. 9. 2019

Srečno smo prispeli v Fieso, se namestili, najedli, nato pa pričeli s popoldanskimi aktivnostmi. Spoznavali smo sredozemsko rastje, plavali, igrali odbojko na mivki in badminton. Zvečer smo imeli še krajši sprehod, potem pa zaslužen počitek.

PONEDELJEK, 9. 9. 2019

Preživeli smo čudovit poletno-jesenski dan. Že prvi dan smo dodobra raziskali okolico, spoznavali mediteransko rastje, čofotali po morju in s piranskega zidu opazovali veličasten sončni zahod. Preden si rečemo lahko noč, pa v pižamo in na večerno skupno branje.

TOREK, 10. 9. 2019

Dopoldne smo preživeli v Piranu. Ogledali smo si staro mestno jedro, z obzidja uživali v čudovitem razgledu, obiskali akvarij in si na Tartinijevem trgu privoščili sladoled. Po kosilu je sledilo športno obarvano popoldne: kanuizem, supanje in plavanje.

SREDA, 11. 9. 2019

Žal čas prehitro mineva, saj je za nami že 3. dan. Imeli smo se lepo. Dopoldne smo se zabavali z orientacijo, raziskali bližnji jezeri, se okopali v morju, igrali košarko in odbojko. Zvečer pa še s kitaro in dobro knjigo na plažo.

ČETRTEK, 12. 9. 2019
Dopoldne nas je Solinarka odpeljala na ogled solin, popoldne smo raziskovali sestavo tal in plavali. Ker je bil zadnji večer, smo tudi zaplesali …

PETEK, 13. 9. 2019
Tudi zadnji dan nas je spremljalo čudovito vreme. Dopoldan smo preživeli na obali in si krajšali čas z ribolovom ter socialnimi igricami. Po kosilu še enkrat pomahamo morju in se polni lepih vtisov vrnemo v Ljubljano.

(Skupno 1.173 obiskov, današnjih obiskov 1)