Te dni so naši učenci zaključili z izbirnim predmetom sodobna priprava hrane, kjer smo pripravili ameriške palačinke, drobne prigrizke (na fotografijah) in druge izbrane jedi. Zadnjo uro smo spoznali predpakirano hrano, torto in sladoled. Dodali smo nekaj svežih domačih jagod.
PREHRANA
Arnes storitve
Spletne učilnice -- Prijava
Storitve v Arnes AAI -- Prijava
SIO_MDM -- Pozabljeno geslo
Odgovorna in varna raba
Rihard Jakopič
Rihard Jakopič je bil osrednja osebnost slovenskega slikarstva v prvi polovici 20. stoletja. Impresionistični slog ... več. Reportaža RTVSLO o Jakopiču
poglej več prispevkov
NAJNOVEJŠI PRISPEVKI
Ptički v 3.d – razredu
Učenci so z izdelavo ptičkov iz papirja v razredu pričarali pravo pomladno vzdušje. Učiteljica Andreja Koprivc
-
KONCERT GLASBENIH ZASEDB IN INSTRUMENTALISTOV OSNOVNE ŠOLE RIHARDA JAKOPIČA
-
Pomlad je pokukala v učilnico 3. b-razreda
-
Plavanje – prvenstvo ljubljanskih OŠ 2024
-
PRIČETEK TEKMOVANJA V ODBOJKI ZA MLAJŠE UČENKE IN UČENCE
-
Športni dan za sedmošolce
-
Športni dan za šestošolce
-
KIKI
Sodobna priprava hrane 2017
(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)
PROJEKTI
MOL - MRD "ZAUPAJMO V LASTNO USTVARJALNOST"
TEDEN KULTURNE DEDIŠČINE IN EVROPSKI DNEVI KULTURNE DEDIŠČINE