ČETRTEK

Vreme nas je tudi danes razvajalo in smuka je bila, če zanemarimo nekaj ledenih plošč, spet super. Smučali smo dopoldne, popoldne pa smo se spoznali s tekom na smučeh. No, tekli smo bolj malo, hodili več, še najbolj pa smo se zabavali na račun padcev – svojih in od drugih. Zvečer smo si po zaključnih predstavitvah sob ogledali še slikovno gradivo preteklih dni ter potegnili črto pod uspešen dan. Jutri bomo dopoldne še smučali, po kosilu pa se vrnemo v Ljubljano okoli 15.30.

SREDA

Kot bi se vreme hotelo odkupiti za včerajšnje slabo vreme, smo danes imeli lep sončen dan. Izkoristili smo ga za celodnevno smučanje in na smučeh preživeli dobrih pet ur. Pozno popoldne smo porabili za regeneracijo in si – začuda – povsem opomogli ob obisku trgovine. Po večerji smo si nadeli naglavne luči in se sprehodili do jezera Jasna, kjer je najpogumnejši med nami, baje po nesreči, kar z lastnimi nogami preizkusil, če je voda res mrzla. Jutri nas čaka dopoldansko smučanje, popoldne pa smučarski tek.

TOREK

Če smučarja vprašaš, katere vrste vremena si ne želi, bo gotovo izbral dež. Danes smo ga imeli žal obilo, a smo kljub temu uspeli dopoldne preživeti na smučišču in iz dneva potegniti kar največ. Ob pol enih smo obupali še najbolj vztrajni in se odšli sušit v CŠOD. Po kosilu in počitku nam je dež odplaknil popoldansko orientacijo po Kranjski Gori, ki smo jo nadomestili s skupinskimi in družabnimi igrami. Po večerji pa smo si kravžljali možgane s kvizom. S prekrižanimi prsti in upanjem na jutrišnji lep dan zaključujemo torek.

Miha Juvan

(Skupno 572 obiskov, današnjih obiskov 1)