Med letošnjim poletjem v Mladinski zvezi Brez izgovora Slovenija pripravljamo taborjenje za učence od 6. do 9. razreda. Na taborjenje se lahko prijavi kdorkoli, otroci in mladi iz socialno šibkejših družin pa se lahko taborjenja udeležijo brezplačno, saj vse njihove stroške poravna Ministrstvo za zdravje.

Mladinska zveza Brez izgovora organizira poletno taborjenje za mladostnike. Naše poslanstvo je, da mlajše generacije vzgajamo v aktivne državljane, ki znajo kritično razmišljati, pa tudi predlagati rešitve in jih izpeljati, s tem pa pozitivno doprinesti k celotni družbi. Poudarek našega programa je predvsem zdravje mladih v povezavi z okoljem in trajnostnim razvojem, program taborjenja pa bo poln vsebinskih delavnic s to tematiko.

Na taborjenju bomo mlade opremili z veščinami za zdravo preživljanje prostega časa na področju prehrane, gibanja, duševnega zdravja in psihoaktivnih substanc. Krepili bomo njihove socialne veščine in jim ponudili orodja in kompetence za uspešen prehod v srednjo šolo in soočanje z izzivi, ki so povezani z obdobjem mladostništva.

Pozabili pa ne bomo seveda na zabavo, druženje in sproščenost, ki so nedvomno najpomembnejši sestavni deli poletnih počitnic. 😊

INFORMACIJE ZA STARŠE

KDAJ?
Taborjenje bo potekalo v dveh terminih:

  • od nedelje, 1. avgusta, do sobote, 7. avgusta
  • od nedelje, 8. avgusta, do sobote, 14. avgusta


KJE?
Taborni prostor taborniškega Rodu II. grupe Odredov Celje v vasi Kokarje blizu Mozirja. Spali bomo v šotorih, prostor pa ima urejeno vso drugo infrastrukturo za naše udobje – kuhinja in sanitarije s toplo vodo. Prevoz je z doplačilom organiziran iz več krajev po Sloveniji (Koper, Postojna, Ljubljana, Celje).

ZA KOGA?
Taborjenje je namenjeno učencem od 6. do 9. razreda, ki bodo po starosti razdeljeni v homogene skupine, program pa bo sestavljen iz ločenih in skupnih aktivnosti.

KOLIKO STANE?
Cena taborjenja je 220 € z DDV na udeleženca, do 30. junija 2021 pa vam nudimo 10 % popust na polno ceno, kar pomeni, da do konca junija za taborjenje odštejete 198 € z DDV. Za udeležence iz socialno ogroženih družin pa je taborjenje brezplačno, saj ga financirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana

PRIJAVE IN VEČ INFORMACIJ
Do prijavnice dostopate s klikom na TO POVEZAVO, za vse dodatne informacije glede izvedbe taborjenja pa obiščite našo spletno stran: https://www.noexcuse.si/programi/no-excuse-tabori/

KONTAKT
Mia Zupančič: 051 318 233 ali mia.zupancic@noexcuse.si

(Skupno 276 obiskov, današnjih obiskov 1)