Naša šolska dramska skupina bo v torek, 23. aprila 2013, in v sredo, 24. aprila 2013,  ob 19. uri odigrala predstavi PIKA NOGAVIČKA (A. Lindgren in v prevodu A. Rozmana). Simbolična vstopnina (2 € za starše in 1 € za otroke) bo namenjena ŠOLSKEMU SKLADU (več o igri>>>).

PLAKAT PIKA NOGAVIČKA

Dragi starši!

Med zadnjimi dogajanji in pripravami na Veliki Bazar je poročanje o uspehu dramske predstave Pika Nogavička in zahvala njenim ustvarjalcem dobilo kar premalo pozornosti. Zato je skrajni čas, da to razglasimo.

 
Osebno menim, da si predstava RES zasluži same pohvale in je vredna ogleda. Nisem strokovnjak, sem pa zlahka opazila, da se (poleg mene) zabavajo prav vsi gledalci – tako mlajši kot malo manj mladi. Kdor si je predstavo že ogledal, temu pritrjuje – vse nas je navdušila tako izvedba z vsemi podrobnostmi kot tudi igra naših bodočih zvezdnikov.

S prvima dvema predstavama v marcu, ki sta bili odlično obiskani in ju je ekipa podarila Šolskemu skladu, so ustvarjalci (učitelji in učenci) finančno donirali skladu že preko 190 evrov. Če prevedemo v namen, so vsaj štirim učencem zagotovili pomoč, da se lahko udeležijo tabora. To pa je nekaj pravega, kajne?

Še enkrat najlepša hvala in čestitke ekipi!

Vsem, ki si predstave še niste uspeli ogledati, jo toplo priporočam. Priložnost je še dvakrat v prihodnjem tednu:
torek, 23. in sreda, 24. aprila, obakrat ob 19h.

Simbolični prispevek, ki velja kot vstopnina: za odrasle 2 eur in za otroke 1 eur.

Vabim vas, da združite prijetno s koristnim in si dovolite uživati ob ustvarjalnosti, ki kipi iz predstave.
Polona Bohorič
za UO šolskega sklada

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)