Prvi dan šole v naravi je bil kar pester, saj smo se po namestitvi v domu odpeljali z barčico do Kopra. Ogledali smo si stari del mesta in šli na sladoled. Zvečer so učenci opravili preizkus plavanja. Utrujeni so zaspali v pričakovanju naslednjega dne.

Drugi dan so bili učenci zelo dejavni. Spoznali so istrsko glasbo, izdelali nunalco, plavali in supali v morju ter dan zaključili s plesom.

Učenci so po treh dneh plavanja postali že pravi delfinčki in tudi v supanju so napredovali. Na prijateljski tekmi so dokazali, da so dobri tudi v nogometu. Spoznali so različne mediteranske rastline in likovno ustvarjali. Večer smo zaključili z ogledom filma.

Četrtek je bil na Debelem rtiču sončen in zabaven. Plavanje, supanje, učenje, druženje in zabava. Večer smo zaključili z nastopi tudi naših talentov, katerih je v generaciji petošolcev veliko.

Zadnji dan šole v naravi smo zaključili s plavalno tekmo in s podelitvijo priznanj. Žalostni, ker odhajamo, a polni lepih spominov na Debeli rtič, smo se popoldan odpeljali v Ljubljano.

Vanja Bahar

(Skupno 1.585 obiskov, današnjih obiskov 1)