V letošnjem letu smo prejeli 1.680,26 € dohodninskih donacij za šolski sklad. To je rezultat izpolnjenih dohodninskih obrazcev, ki smo jih zbirali v letu 2015. Hvala vsem staršem in učiteljem, ki delček svoje dohodnine vsako leto preusmerite v naš Šolski sklad in ste k temu povabili tudi svoje sorodnike in prijatelje.

Letos smo že seznanili vse starše prvega razreda, da se nam lahko pridružijo. Njihovi izpolnjeni obrazci v velikem številu prihajajo na šolo, od koder jih bomo posredovali na FURS. Vabimo tudi vse ostale starše in učitelje, ki še niste nikomur namenili svoje dohodninske donacije, da izpolnjen obrazec prinesete v tajništvo šole ali ga tja prinese vaš otrok. Prosimo, da zaprosite tudi dedke in babice ter svoje prijatelje, da namenijo svojo dohodninsko donacijo našemu Šolskemu skladu; tudi njihove obrazce prinesite v šolo. Vsem tistim, ki ste obrazec že izpolnili v preteklosti, donacija še vedno velja do preklica. Kdor je donacijo dal nekomu drugemu, sedaj pa bi jo rad dal Šolskemu skladu, to lahko stori z izpolnitvijo novega dohodninskega obrazca.

Obrazce najdete na spletni strani šole.

S skupnimi močmi bomo prihodnje leto zbrali še več dohodninskih donacij, s katerimi bomo učencem v stiski omogočili plačljive šolske aktivnosti in obogatili pouk prav vsem učencem.

Skupaj zmoremo več.

Vesele decembrske dni vam želim,

Simona Svetec
predsednica Fundacije za učence OŠ Riharda Jakopiča

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)