Spoštovani starši, 

v preteklih treh mesecih ste skupaj s svojimi otroki izpolnili 86 spletnih anket o šolski prehrani (2/3 žensk). Na splošno 12 % anketirancev ni zadovoljnih s ponudbo šolske prehrane (16 % popolnoma in 57 % delno zadovoljnih).

 

ŠOLSKA MALICA
Po vaših odgovorih je povprečna ocena všečnosti šolske malice 3,2 (v razponu 1—5). Samo 9 % anketirancev meni, da ne ustreza dovolj načelom zdrave prehrane, in 11 %, da učenci nimajo dovolj svežega sadja in zelenjave. 24 % anketirancev, meni, da je količinsko premajhna (72 % primerna). Najbolj priljubljena je mlečna malica (27 %), sledijo različni namazi  in delikatese (oboje 21 %). Pri malici anketiranci najbolj pogrešajo več sadja in zelenjave (29 %) in mlečnih izdelkov (24 %).

 

ŠOLSKA KOSILA
Po vaših odgovorih je povprečna ocena všečnosti šolskega kosila 3,1. Z raznolikostjo kosil je zadovoljnih 73 % anketirancev, z velikostjo obroka pa je ocena zadovoljstva 3,2. Polovica anketirancev ali njihovih otrok vedno ali večinoma poje vse jedi, 37 % pa včasih. Vedno želi dobiti dodatno količino hrane pri kosilu desetina, včasih pa 2/3 anketirancev.

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)