Tudi letos se se učenci in učitelji naše šole aktivno udeležili tradicionalnega že 57. pohoda — Pot ob žici. V četrtek, 9. maja 2013, so se na pot podali učenci nižjih razredov, ki so jim naslednji dan sledili še učenci višjih razredov. V soboto, 11. maja 2013, pa se je lepo število naših najboljših tekačev podalo na Tek trojk.

VELIK USPEH NAŠIH TEKAČEV

V soboto, 11. 5. 2013, so se naši učenci udeležili teka trojk, ki poteka v sklopu 57. pohoda — Pot ob žici. Nastopilo je deset trojk, 4 pri dekletih in 6 pri fantih. Z odličnim tekom se je izkazala trojka v postavi Gal Miklavc, Domen Davidović in Nik Žabkar. Osvojili so 4. mesto in le za pičlo sekundo zaostali za 3. mestom. Tudi ostale trojke so se odlično odrezale. Timotej Matič, Klemen Okretič in Bizjak Luka so bili 13., Žan Pogačnik, Vid Polanc in Aljaž Jagaš so osvojili 39. mesto, Jan Gerl Korenč, Tijan Bochl in Luka Černe 42., 48. so bili Nikola Janev, Fedja Kovič in Trobec Nal in 61. mesto je osvojila trojka Gal Viršek Žiger, Blaž Zorko in Domen Muhvič. Nastopilo je 86 trojk.
Pri dekletih so se najbolj izkazale Lara Viršek Žiger, Špela Kolenc in Ruvejda Ibushoska, ki so osvojile 25. mesto, 44. so bile Ida in Ela Vavpotič ter Marina Babić, 65. so v cilj pritekle Lara Gričar, Nina Polak in Nuša Zgonec, 90. mesto pa so osvojile Kirič Petra, Maja Dobnik in Karin Eva Potrč. Nastopilo je 91 trojk.
Vsi udeleženci si zaslužijo čestitke, saj so bile razmere za tek zelo težke, prav tako pa se želimo zahvaliti staršem za pomoč v ciljnem prostoru in na zbornem mestu.

Več o 57. pohodu

{gallery}/2012-2013/Sport/Pohod{/gallery}

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)